15-jarige verdachte aangehouden steekpartij Goes

GOES – Het slachtoffer van de steekpartij dinsdagavond in Goes is een 16-jarige inwoner van de stad. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. Een 15-jarige jongen uit Goes is aangehouden. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 21.35  uur krijgen agenten een melding van een steekincident op de Zwembadweg. Ter plekke troffen ze daar het gewonde slachtoffer aan. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Op aangeven van het slachtoffer hebben agenten later een 15-jarige verdachte aangehouden. Slachtoffer en verdachte zijn bekenden van elkaar.

De politie is direct met een onderzoek naar de toedracht van het incident begonnen. Ter plekke hebben forensische rechercheurs sporenonderzoek gedaan en hebben agenten getuigenverklaringen opgenomen.

Bent u getuige geweest? Meld u zich dan bij politie via 0900-8844 of via Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden