45-jarige man uit Goes aangehouden voor steekpartij Vlissingen

VLISSINGEN –¬†Een 59-jarige vrouw heeft woensdag 6 oktober letsel opgelopen nadat zij was gestoken. Een 45-jarige man uit Goes is aangehouden.

Door: Jelte Poppe

Dinsdag werd een burgernetmelding uitgezonden om uit te kijken naar een man die in het centrum van Vlissingen zou lopen met een mes. Het team Ondersteuning team van de politie pakte niet veel later de verdachte op.

Op de kruising van de Begonialaan en de Hyacinthenlaan trof een eenheid van het OT de verdachte waarna deze is overmeesterd.

Agenten hebben in de omgeving gezocht naar een mes. Dit is later aangetroffen en veiliggesteld. De verdachte is naar een cellencomplex vervoerd.

De man had in een woning aan de Van der Swalmestraat een 59-jarige vrouw aangevallen en haar gestoken met het vermoedelijke steekwapen. De vrouw en de man zijn bekenden van elkaar. Zij zouden ruzie gekregen hebben waarna de man haar stak. Het slachtoffer is daarbij in haar hand gestoken. Zij is naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.

Foto: Quinten Swager. Berichtgeving: WFM96

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden