AL RUIM 500 ZORGVRAGERS UIT GOES ZETTEN HUN MANTELZORGER IN HET ZONNETJE

De gemeente Goes geeft mantelzorgers ook in 2021 weer een extraatje: de mantelzorgwaardering. Het gaat om een bedrag van 75 euro. Dit bedrag vraagt de zorgvrager (de persoon die verzorging krijgt van de mantelzorger) aan. Het is bedoeld om mantelzorgers een blijk van waardering te geven. Inmiddels hebben ruim 500 mensen de waardering aangevraagd. De mantelzorgwaardering is nog tot en met woensdag 31 maart 2021 aan te vragen.

De gemeente Goes spreekt met de mantelzorgwaardering haar waardering uit voor alle mantelzorgers die de gemeente telt. De tussenstand staat dit jaar al op ruim 500 aanvragen.

Mantelzorgwaardering aanvragen
De aanvrager vult het formulier in en ondertekent het. Dat kan schriftelijk, of digitaal via www.goes.nl/mantelzorgwaardering. In verband met de coronamaatregelen zijn de aanvraagformulieren niet af te halen bij het Stadskantoor of bij het Mantelzorgpunt van SMWO. Wie toch liever een papieren formulier invult, mag contact opnemen met Fasina Mangroe van de afdeling Samenleving. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-40 206 470. Zij stuurt de aanvrager de papieren versie via de post toe.

Een belangrijke voorwaarde van de regeling is dat de zorgvrager inwoner moet zijn van de gemeente Goes. De vergoeding is tot en met 31 maart 2021 aan te vragen. Een zorgvrager vraagt één waardering aan. Meer informatie over mantelzorg en het digitale formulier om de mantelzorgwaardering aan te vragen, vindt u op: www.goes.nl/mantelzorgwaardering.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden