NIEUWE GRIFFIER REIMERSWAAL

De werkgeverscommissie van de gemeente Reimerswaal heeft unaniem besloten mevrouw Marie-Louise van Zon voor te dragen als nieuwe griffier van Reimerswaal. Na besluitvorming door de gemeenteraad op 30 maart 2021 zal Marie-Louise van Zon per 1 mei 2021 fulltime de functie van griffier van Reimerswaal gaan vervullen.

Duurzame griffie

Voorzitter van de werkgeverscommissie, de heer Leonard Harthoorn: “We zijn erg tevreden met het verloop van de sollicitatieprocedure waarbij gelijktijdig zowel intern als extern naar geschikte kandidaten is gezocht. Het is een zorgvuldig proces geweest en we zijn dan ook blij dat de beste kandidaat wordt voorgedragen. Met deze spoedige invulling kan gebouwd worden aan een duurzame griffie”.

Gemeentejurist

Marie-Louise van Zon werkt sinds 2011 als gemeentejurist bij de gemeente Reimerswaal. Zij is 52 jaar en woont in Kapelle.  

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden