Goes kiest nieuw Kindercollege

Zes kandidaten voor de titel Kinderburgemeester of wethouder wachten in spanning de uitslag van de stemming af. Voor de organisatie van de jaarlijkse verkiezing alsook voor de kandidaten was de afgelopen verkiezingsperiode een bijzondere. Door de noodmaatregelen in verband met het coronavirus moest de sollicitatieprocedure aangepast worden zo ook de campagnes van de kandidaten.

Zaterdag 13 juni kon iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur stemmen via een link welke op de Facebookpagina van Goes Kinderstad gepubliceerd was. In een ultieme poging probeerden de kandidaten mensen aan te sporen door zich onder het winkelend publiek te begeven, met inachtneming van afstand.

Grote vraag is: wie wordt de nieuwe Kinderburgemeester van Goes en wie de wethouders? Wie gaan Julia Bobeldijk (Kinderburgemeester, foto midden), Femke van der Veer (wethouder, foto rechts) en Xandro Pieper (wethouder, foto links) opvolgen? Wordt het Finn, FĂ©line, Anne, Sophie, Levi of Wesley?

Vrijdagmiddag wordt het nieuwe Kindercollege bekend gemaakt via 105 SOB FM, de radiozender van Streekomroep de Bevelanden. Vanaf 16.00 uur presenteert Jaap Lagaay het programma ‘Lagaay gaat Kippen Witten’ met als hoofdrolspelers het nieuwe Kindercollege. De kinderen, hun ouders, vertegenwoordigers van Goes Kinderstad/Goes Marketing en loco-burgemeester Joost de Goffau zullen aanwezig zijn in de radiostudio.

Luisteren kan op de Bevelanden via FM 105,0 MHz of wereldwijd via www.sobfm.nl Reageren tijdens het programma kan telefonisch via 06-12537682 of via mail: studio@sobfm.nl

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print