Instagram talentenjacht

De zomer ziet er dit jaar waarschijnlijk voor iedereen anders uit dan verwacht, ook voor jongeren. Misschien zijn sommige verenigingen of clubs nog gesloten. Om toch eigen talent te blijven ontwikkelen en te laten zien, organiseert het jongerenwerk van SMWO een Instagram talentenjacht. En werkt hiervoor samen met hét podium voor jong creatief talent: Kunstbende Zeeland.

De talentenjacht

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar? Leg jouw talent vast via foto/video. De categorieën zijn; Rap/Spokenword, Fotografie, DJ in the Mix en TikTok dance. Plaats jouw foto of video op jouw Instagrampagina en tag @jongerenwerkgoes en @kunstbendezld en win. Degene met de meeste likes per categorie (voor 1 juli 2020) wint mooie prijzen. Per categorie wordt er één winnaar uitgeroepen. Onder de prijzen behoren bijvoorbeeld workshops van professionele dj’s, fotografen en dansers, dinerbonnen en studiotijd met een professionele rapper. Veel likes krijgen? Deel het filmpje en/of de foto ook met jouw eigen vrienden.

Voor alle spelregels, kijk op de instagrampagina van @jongerenwerkgoes.

Deze talentenjacht is een samenwerking tussen Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) en Kunstbende Zeeland, hét podium voor jong creatief talent.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print