Zeeland in Actie: Roy Bogaert

In ‘Lagaay gaat Kippen Witten’ op 105 SOB FM, Streekomroep de Bevelanden wordt veel aandacht besteed aan ‘Zeeland in Actie’, een initiatief van Eddie Bogaert, Martin Slingenberg en Ming Gilbert. Zij hebben onlangs de handen ineengeslagen voor KWF. Alle drie zijn betrokken bij evenementen waarmee zij KWF steunen en fondsen inzamelen voor onder meer onderzoek naar kanker. Door maatregelen genomen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus kunnen de evenementen niet doorgaan. Bogaert, Slingenberg en Gilbert zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en zijn ‘Zeeland in Actie’ gestart. Iedereen mag zichzelf uitdagen en zich daarvoor laten sponsoren. Eén van de deelnemers aan de actie is: Roy Bogaert uit Zierikzee.

Over Roy

Roy is 48 jaar en woonachtig in Zierikzee. Hij heeft zich geregistreerd bij het KWF met een thuismarathon. Voor het KWF klimt Roy op 5 juli op zijn racefiets om 300 kilometer door Zeeland te fietsen. De solotocht is op zijn Facebook pagina in kaart gebracht. Over zijn actie zegt Roy zelf: Op 5 juli rijd ik 300 kilometer solo door heel de provincie Zeeland. Als lid van “Zeeland in actie voor KWF“. doe ik mee met de thuismarathon  om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat in deze tijden nóg harder nodig is dan voorheen, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij, Zeeland in actie en KWF: dankjewel!

Lagaay gaat Kippen Witten

Woensdagmiddag 17.06 is Roy vanaf 16.00 uur te gast in het programma ‘Lagaay gaat Kippen Witten’ op 105 SOB FM, Streekomroep de Bevelanden. ‘Lagaay gaat Kippen Witten’ luister je op de Bevelanden via FM 105,0 MHz of wereldwijd via www.sobfm.nl

Reageren in de uitzending kan via 06-12537682 of via studio@sobfm.nl

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print