SMWO: zomeractiviteit Goese Polder

Goes, 13 juli 2020 – Woensdag 15 juli vindt de eerste zomeractiviteit van het jongerenwerk van SMWO plaats. Van 10:00 – 11:30 uur worden er waterspelletjes gedaan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteit wordt georganiseerd door sport- en jongerenwerkers van SMWO en bewoners uit de buurt. Voor de volwassenen is er koffie, thee of fris. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname aan de activiteit is gratis. De activiteit vindt plaats op het veld bij de Johnsonlaan in de Goese Polder.

Uiteraard worden de benodigde maatregelen rondom het coronavirus gehanteerd. Bij slecht weer wordt er een vervangende activiteit georganiseerd in Jeugdcentrum Goese Polder, Joseph Lunslaan 15.

Voor meer informatie over de activiteiten van het jongerenwerk, volg de Instagrampagina @jongerenwerkgoes.

Wat is het jongerenwerk?

Jongerenwerk Goes is onderdeel van SMWO. Door jongeren te ontmoeten tijdens inlopen en activiteiten, signaleren de jongerenwerkers trends en ontwikkelingen maar ook kansen en risico’s. Jongeren kunnen met allerlei vragen terecht bij de jongerenwerkers. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan vragen op het gebied van school, gezin, familie en vrije tijd.

Het jongerenwerk is onder andere gericht op het intensiveren van contacten met jongeren, het ontdekken en ontwikkelen van talenten, het spiegelen van gedrag en het ontwikkelen van een activiteitenaanbod. Deze periode staan onder andere de zomeractiviteiten voor en door jongeren centraal, in verschillende wijken in Goes.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden