Joost de Goffau op 105 SOB FM

Goes, 16 juli 2020 – Thuis is niet alleen het huis waar ik woon maar ook de stad waar ik opgegroeid ben: Goes. Aldus Joost de Goffau, wethouder in Goes en met 29 lentes de jongste wethouder van Zeeland.

In april volgde hij zijn CDA-partijgenoot Derk Alssema op die eerder het burgemeesterschap van de gemeente Gilze en Rijen had aanvaard. Door de coronacrisis verliep de installatie van Joost als wethouder anders dan gebruikelijk. Inmiddels is hij ruim een kwartaal in functie en heeft hij zich aan zijn taken gewijd.

Wie is Joost de Goffau? Wat interesseert hem? Hobby’s, favoriete eten, favoriete muziek enzovoorts. Kom meer te weten over de persoon Joost de Goffau en luister vrijdagmiddag 17 juli vanaf 16.00 uur naar ‘Lagaay gaat Kippen Witten’ op 105 SOB FM, Streekomroep de Bevelanden.

Jaap Lagaay en Marcel Jalink ontvangen Joost de Goffau.

Reageren tijdens het programma kan via studio@sobfm.nl of door te bellen met 06-12537682.

Foto: Hans Colijn

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden