Schilderen in de Goese Polder

Goes, 16 juli 2020 – Woensdag 22 juli vindt de tweede zomeractiviteit van het jongerenwerk van SMWO plaats. Van 10:00 – 11:30 uur worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteiten vinden plaats op het veld bij de Adenauerhof in de Goese Polder en worden georganiseerd door sport- en jongerenwerkers van SMWO en bewoners uit de buurt. Ook kan iedereen, van de allerjongste tot de oudste buurtbewoner, mee komen helpen om samen een buurtschilderij te maken. Voor de allerkleinsten is er een schets gemaakt die ingekleurd kan worden. De buurtschilderijen worden achteraf bij de Adenauerhof opgehangen zodat de hele buurt kan meegenieten. Geen zin om te schilderen? Kom dan gezellig langs voor koffie/thee of fris. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname aan de activiteit is gratis. Uiteraard worden de benodigde maatregelen rondom het coronavirus gehanteerd. Voor meer informatie over de activiteiten van het jongerenwerk, volg de Instagrampagina @jongerenwerkgoes.

Wat is het jongerenwerk?

Jongerenwerk Goes is onderdeel van SMWO. Door jongeren te ontmoeten tijdens inlopen en activiteiten, signaleren de jongerenwerkers trends en ontwikkelingen maar ook kansen en risico’s. Jongeren kunnen met allerlei vragen terecht bij de jongerenwerkers. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan vragen op het gebied van school, gezin, familie en vrije tijd.

Het jongerenwerk is onder andere gericht op het intensiveren van contacten met jongeren, het ontdekken en ontwikkelen van talenten, het spiegelen van gedrag en het ontwikkelen van een activiteitenaanbod. Deze periode staan onder andere de zomeractiviteiten voor en door jongeren centraal, in verschillende wijken in Goes.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden