Run for KiKa @Home komt naar je toe

Amsterdam 2020 – Run for KiKa @Home organiseert op zondag 27 september een gloednieuwe editie. Na twee succesvolle eerdere edities, krijgen KiKa-runners in het najaar weer de kans om te rennen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). “Door 12 live-locaties toe te voegen, is het nóg makkelijker en leuker geworden om mee te rennen”, vertelt Nikki Wester, namens de organisatie, enthousiast.

Run for KiKa @Home is een hardloopevent waarbij de runner het parcours, afstand en locatie zelf bepaalt. Wester: “De kracht van het event is dat de deelnemer zelf alle touwtjes in handen heeft”.

12 live-locaties

Run for KiKa @Home staat bekend om haar run vanuit huis. Voor de allereerste keer is het mogelijk om ook vanuit een exclusieve KiKa-locatie te rennen. Op 12 locaties verspreid door Nederland kunnen runners zich samen inzetten voor KiKa. “Eindelijk weer écht samen in Run for KiKa stijl lopen in jouw buurt. Uiteraard corona-proof”, aldus Wester. 

Digitaal aanmoedigen

Om zoveel mogelijk mensen met een KiKa-hart te betrekken, is het event op zondag 27 september voor deelnemers en geïnteresseerden live te volgen via YouTube. Tijdens de livestream wordt er overgeschakeld naar verschillende KiKa-runners in het land en is er een live-verslag vanuit de diverse KiKa-locaties.  

Fundraising voor KiKa 

Het doel van de run is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Wester: “Onze enthousiaste deelnemers maken samen hét verschil voor kinderen met kanker. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa @Home dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen”. 

Deelname is wederom gratis!

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl/at-home.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print