Martijn Kardol – Welkom, in De Vroone

Martijn Kardol is geen onbekende voor Kapelle. In november 2018 heeft hij in De Vroone zijn eerste programma “Bang” gespeeld en dat was een groot succes. In “Welkom” maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Na het winnen – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma “Welkom” wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. Naast cabaretier was Martijn te zien met zijn item ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night met Twan Huys. Daarvoor was hij elke maandag te horen bij ‘Domien in de ochtend’ op 3FM met een blik op een bijzondere gebeurtenis uit het nieuws.

Wat de pers eerder schreef over Martijn Kardol:
Martijn Kardol is een “innemende verteller” (Theaterkrant) met een geheel eigen stijl: “Hij neemt je mee in zijn gedachtewereld en schetst op hilarisch herkenbare wijze de ene na de andere alledaagse situatie”
(Theaterparadijs).

Voor deze voorstelling zijn in verband met de coronavoorschriften 70 tickets beschikbaar. U krijgt een plaats toegewezen en wordt gevraagd voldoende afstand te houden en zich bij binnenkomst te registreren.

Zaterdag 26 september 2020
Marijn Kardol met zijn cabaretvoorstelling “Welkom”
De Vroone in Kapelle
Aanvang 20:00 uur
Entree € 20,00 incl. consumptie
Tickets: www.kapellecultureel.nl

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden