Alles behalve politiek; te gast wethouder Cees Pille

Goes, 08 oktober 2020 – ‘Alles behalve politiek’ het zou zomaar een werktitel kunnen zijn voor de reeks gesprekken die 105 SOB FM presentator Jaap Lagaay voert met lokale politieke hoofdrolspelers. Vrijdag 9 oktober een nadere kennismaking met wethouder Cees Pille van Goes.

Cees werd 49 jaar geleden geboren in Woerden. Hij studeerde economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na zijn studie ging Cees aan de slag voor de VNO-NCW als secretaris en was hij raadslid voor de VVD in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. In 2017 verkaste Cees met gezin naar Goes waar hij al snel binnen de VVD-fractie actief werd.

In 2019 werd duidelijk dat met het aanvaarden van het Noord-Bevelandse burgemeesterschap door Loes Meeuwisse er een wethouderspost vrij zou komen. Cees besloot zichzelf kandidaat te stellen. De portefeuille moet hem direct aangesproken hebben: Financiƫn, Verkeer en Vervoer, Openbare Werken, Binnenstad, Cultuur en Recreatie en Toerisme. Veel waarvoor hij bij zijn vorige werkgever ervaring heeft opgedaan.

In januari 2020 werd Cees toegevoegd aan het College van Burgemeester en Wethouders in Goes als vervanger van Loes Meeuwisse.

Vrijdag 9 oktober is Cees te gast in het programma ‘Lagaay gaat Kippen Witten’ op 105 SOB FM. Jaap Lagaay en Marcel Jalink ontvangen hem in de radiostudio. Het gesprek zal over alles gaan met uitzondering van politiek.

‘Lagaay gaat Kippen Witten’ wordt uitgezonden op woensdag-, en vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur. Luisteren kan via FM 105,0 Mhz op de Bevelanden, wereldwijd via www.sobfm.nl en digitaal via Delta (kanaal 998) en T-Mobile Thuis (kanaal 2025).

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden