Kledingactie voor minimagezinnen Goes goed bezocht

Goes, 15 oktober 2020 – Stichting Kledingbank Zeeland organiseerde op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober in het winkelpand aan de Marconistraat in Goes een kledingactie voor minimagezinnen met kinderen onder de achttien jaar. Dit evenement is gesubsidieerd door de gemeente Goes.

Gezinnen met kinderen onder de 18 jaar die leven van een minimuminkomen, konden gratis nieuwe of zo goed als nieuwe winterkleding meenemen. Om de actie coronaproof te laten verlopen, was er voor 450 mensen plek om aan de actie deel te nemen. Bij dit aantal zijn de aanmeldingen stopgezet, waarna ongeveer 400 personen van de kledingactie gebruik hebben gemaakt .

Aandacht voor elkaar

Het was een wens van de Goese gemeenteraad om binnen de gemeentegrenzen een kledingactie voor minimagezinnen te organiseren. Ook wethouder André van der Reest is blij dat het evenement in Goes heeft plaatsgevonden: ‘Het is in deze coronatijd extra belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben en naar elkaar om te zien. Met deze kledingactie geven we de mensen die het financieel moeilijk hebben een steuntje in de rug.’

Informatie

Kijk voor meer informatie over het werk van Stichting Kledingbank Zeeland op www.kledingbank-zeeland.nl.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden