Kapelle Cultureel presenteert: Wim Daniëls

Alweer vier jaar geleden was er een succesvol optreden van Wim Daniels in Kapelle.  Op 30 oktober 2020 komt hij weer terug met een voorstelling in de Vroone.

Wim is schrijver van een grote hoeveelheid taalboeken, literaire verhalenbundels, romans, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen, zowel voor kinderen als volwassenen.

Wim heeft gedurende vele jaren bijdragen geleverd aan radioprogramma’s; zo had hij een gesproken column in het radioprogramma Spijkers met koppen. Ook is hij al jaren een graag geziene gast bij verschillende t.v.- programma’s.

In 2018 en 2019 schreef hij de tekst van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. In mei 2020 verscheen van zijn hand de eerste Nederlandse coronaroman: Quarantaine.

Daarnaast treedt hij met zijn droge, maar altijd goedmoedige humor en speelse gedachtenkronkels op voor volle zalen. Zo ook binnenkort weer in Kapelle de gelegenheid om te genieten van een live voorstelling.

Vanwege de corona maatregelen wat betreft een beperkt bezoekersaantal, verzorgt Wim Daniels op 30 oktober zijn optreden 2 keer.

Wim Daniels: HET DORP EN DE SCHOOL

vrijdag 30 oktober 2020

aanvang      19.00 – 20.00 uur

                   20.30 – 21.30 uur

entree € 12,50 incl. consumptie

tickets en info:  www.kapellecultureel.nl

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden