Nieuwe (permanente) opstelling weekmarkt Goes

Goes, 30 oktober 2020 – De weekmarkt welke op dinsdag plaatsvind in Goes heeft een nieuwe, blijvende opstelling. Dat is wethouder Cees Pille overeengekomen met de marktondernemers. Het besluit is genomen in het licht van de maatregelen in verband met het coronavirus.

Al tijdens de eerste coronagolf in het het voorjaar werden maatregelen getroffen om na de intellectuele lock-down, voor het bezoeken van de markt door zowel ondernemers als marktbezoekers, een betere omgeving te creƫren waarbij het houden van voldoende afstand tot elkaar optimaal benut zou kunnen worden.

Het aantal rijen met marktkramen werd verminderd van zes naar vijf. In samenspraak met de marktondernemers heeft wethouder Cees Pille besloten om het aantal rijen nu terug te brengen naar vier. Deze nieuwe opstelling is permanent. Voor aanwas van nieuwe marktondernemers zal het moeilijker worden een kraam te bemachtigen. Met een totaal van 25 marktkooplui en 2 standwerkers is de markt goed gevuld.

Foto: Adrie van Putten

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden