H.S.V. de Bevelanden maakt kans op € 10.000,-

Vernieuwing mindervalide-steiger in de mooiste zoetwater stek van Zeeland!

H.S.V. de Bevelanden maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds om het
project; Herstellen mindervalide-steiger in de mooiste zoetwater stek van
Zeeland!
te realiseren in Zeeland. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’
geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project.
De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.

Bij de mooiste zoetwaterstek van Zeeland “de Stelleplas” is de mindervalide-steiger helaas, vanwege de hoge waterstand en het daardoor snel verslechteren van het hout niet meer veilig en daardoor niet meer toegankelijk. We zien zeker in deze “rare” tijd dat er veel gebruik wordt gemaakt van alle faciliteiten op en rond de Stelleplas door zowel jong als ouderen.
Met deze € 10.000,- en wat hulp van onze vissers en vrijwilligers is het realiseerbaar de steiger weer toegankelijk te maken. Uw support hebben wij nodig, zodat wij deze steiger kunnen realiseren. Graag ontvangen wij uw stem!

Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Streekomroepdebevelanden