Auto in sloot naast Deltaweg (N256) bij Kats

KATS – In de personenauto die vannacht bij de Deltaweg (N256) bij Kats in een sloot belandde zat een 31-jarige man die vermoedelijk onder invloed van drugs verkeerde. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 02.10 uur werd gemeld dat ter hoogte van de Oosthoekweg een Renault Clio van de weg was geraakt en in een sloot was beland. Diverse politie-eenheden en de ambulancedienst werden met spoed ter plekke gestuurd. Vrijwel direct werd ook de brandweer opgeroepen omdat mogelijk sprake zou zijn van een beknelling.

Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek volgens de politie dat de bestuurder door de klap naast zijn voertuig was beland. Agenten constateerden dat de 31-jarige man uit Colijnsplaat vermoedelijk drugs had gebruikt. “Hij testte bij een speekseltest positief op het gebruik van cannabis”, zo zegt de politie.

De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. De auto bleek niet verzekerd en werd door een bergingsbedrijf weggetakeld. Een hondengeleider van de politie zocht in de omgeving nog met een diensthond naar eventuele slachtoffers maar die trof niet aan. Rond 03.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto: © HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden