Auto te water A256 Goes

GOES – Een personenauto is woensdag aan het begin van de middag te water geraakt vanaf de Deltaweg (A256) bij Goes. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de bestuurder. Diverse automobilisten negeerden de ingestelde afzetting. De politie heeft hen aangesproken.

De automobilist reed rond 13.00 uur vanaf knooppunt De Poel bij de A58 richting Wilhelminadorp. Net voor de Zeelandhallen raakte het voertuig van de weg en belandde het in een watergang. Hierop werden onder meer brandweerduikers gealarmeerd maar de automobilist bleek al snel op de kant te zijn. Ambulancemedewerkers hebben zich over hem/haar ontfermd.

Vanwege het ongeluk is ter plekke een deel van de rijbaan afgesloten. Verkeer kan hier wel passeren. Vanaf de A58 kon vanuit de richting van Bergen op Zoom tijdelijk niet de afslag worden genomen. Niet alle weggebruikers respecteerden echter de ingestelde afzetting. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat meldt op Twitter dat 7 automobilisten gewoon doorreden. Gewaarschuwde politieagenten hebben de betreffende personen aangesproken. Of ze ook bekeurd zijn, is niet bekend.

Bergingsbedrijf De Moor is opgeroepen om de auto te takelen. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.

Foto: ©HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden