Beide bestuurders ongeluk A58 onder invloed, 4 gewonden

‘S-HEER ARENDSKERKE – De beide betrokken automobilisten van het ongeluk dat gisteravond plaatsvond op de A58 bij ‘s-Heer Arendskerke reden onder invloed van alcohol. Bij het ongeval raakten vier personen gewond.

De politie meldt dat de automobilist in de personenauto volgens een getuige omstreeks 20.20 uur met hoge snelheid slingerend over de snelweg reed. Op een gegeven moment kwam het voertuig in de middenberm. Toen de automobilist terug de weg op probeerde te sturen, ontstond een botsing met een bestelbus.

De beide voertuigen belandden vervolgens in de rechterberm. De bestelbus belandde op zijn kant, de personenauto kwam met zijn neus in een sloot tot stilstand. De beide automobilisten raakten gewond. Ook twee personen die als passagier in de personenauto zaten, liepen letsel op. Alle vier de betrokkenen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De 32-jarige man die het ongeluk veroorzaakte, bleek volgens de politie onder invloed van alcohol te hebben gereden. Ook de 28-jarige bestuurder van de bestelauto had alcohol gedronken, zo meldt de politie. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.

Foto: ©HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden