Dodelijk ongeluk Oude Rijksweg Krabbendijke

KRABBENDIJKE – Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke is vanavond één persoon om het leven gekomen. De politie is een onderzoek gestart.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur toen de bestuurder van de personenauto uit de richting van Krabbendijke richting Kruiningen reed. Net voorbij de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk raakte de auto door onbekende oorzaak in de linkerberm. Via het vrijliggende fietspad reed het voertuig vervolgens tegen een boom. De auto kwam tot stilstand in een sloot.

Brandweerploegen uit Krabbendijke en Kruiningen kwamen met spoed ter plekke en voerden een snelle bevrijding uit. Het slachtoffer zat namelijk bekneld in het voertuig. Ondanks de inspanningen van ambulancemedewerkers en het team van de Rotterdamse traumahelikopter overleed de automobilist echter ter plekke.

De politie startte ter plaatste al snel een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk maar de politie liet zaterdagmorgen weten nog geen uitsluitsel te kunnen geven over wat er gisteravond precies is gebeurd. Wel geeft de politie aan dat ter hoogte van de kruising een verhoging in de weg zit en de weg enigszins naar links afbuigt en dat juist dit de plek is waar het ongeluk plaatsvond.

Het slachtoffer is een 19-jarige man uit Meliskerke.

Foto: HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden