Frank Thyssen winnaar standwerkersconcours

GOES – Dinsdag werd het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden, mede georganiseerd door StiBeSta (Stichting tot Bevordering van het Standwerken). Winnaar was de uit België afkomstige Frank Thyssen.

Standwerkers streden om de fel begeerde bokaal en de titel ‘Beste Standwerker). Standwerkers zijn marktkoopmensen die met hun enthousiaste verhalen mensen aanzetten tot het kopen van hun producten. Standwerkers zijn nauw verwant met promotiewerkers; meestal hebben ze één product wat met veel humor en redenaarskunst aangeboden wordt.

De beste standwerker was de uit België afkomstige Frank Thyssen. Hij nam met tapijtreiniger deel aan het concours. Hij mocht aan het einde van het concours de grote beker in ontvangst nemen welke hem overhandigd werd door wethouder Stan Meulblok.

Tweede eindigde John Gruter uit Nijkerk met Blije Voeten en derde Lydia van de Ruit uit Capelle met vlekkenzeep. In totaal namen 8 standwerkers deel aan het concours. Het concours wordt 11 augustus gehouden in Middelburg.

Foto boven: vlnr wethouder Stan Meulbok, mw. van de Ruit, dhr. Thyssen en dhr. Gruter (© Streekomroep de Bevelanden, Hans Colijn)

Foto midden: winnaar Frank Thyssen met de tapijtreiniger (© Streekomroep de Bevelanden, Hans Colijn)

Foto onder: Andries van de Berg met de dunschiller (© Streekomroep de Bevelanden, Hans Colijn)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden