Frans Naereboutpenning voor de heer In den Bosch uit Goes

GOES – Burgemeester Margo Mulder heeft zondag de Frans Naereboutpenning overhandigd aan de heer J.M. In den Bosch uit Goes. De feestelijke gebeurtenis vond plaats in het Jachthuis in Kloetinge waar Brassband Excelsior haar jaarlijkse tuinconcert verzorgde.

De heer In den Bosch keeg de onderscheiding, omdat hij zich al jaren inzet voor Brassband Excelsior. Hij is daar sinds 1984 actief als muzikant. Hij regelt veel voor de brassband. Men noemt hem ‘Orkestbode’, omdat hij voor concerten en repetities alles gereedmaakt. Als beheerder van het muziekarchief en de donateuracties is de heer In den Bosch ook zeer actief.

Daarnaast was hij van 1990 tot 2008 voorzitter. Vanuit deze functie organiseerde de heer In den Bosch in 1999 een feest ter ere van het 100-jarig bestaan van Excelsior. Verder regelde hij vele andere activiteiten, zoals de uniformactie, jaarlijkse activiteiten op (indertijd) Koninginnedag en de fancy fair. Ook onderhield de heer In den Bosch de contacten met de beschermvrouwe van Excelsior. Door zijn enorme inzet als voorzitter is hij benoemd tot erevoorzitter.

Frans Naereboutpenning

De gemeente Goes reikt de Frans Naereboutpenning uit aan personen die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maken voor de Goese samenleving.

Foto’s: © Streekomroep de Bevelanden

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden