Goes Kinderstad viert 20e editie

GOES – Zaterdag 4 september is er alweer de 20ste editie van Goes Kinderstad in de binnenstad.

Er is zoveel leuks te doen op de verschillende pleinen in de hele binnenstad van Goes: beleef de avonturen mee van Jan & Katrien bij de Kibeo poppenkast, dans en speel gezellig mee met Koos Konijn, win leuke prijzen bij de Jumbo-fietswedstrijd, of schuif aan bij de Boekfiets en luister mee naar de bieb-juffen. Karate kun je leren op het Bleekveld of leef je uit op de judomat, daarna kun je gratis pannenkoeken eten bij het Kooktheater. Natuurlijk kun je ook weer op stoere quads rijden, lieve dieren aaien op de boerderij of een rondje in de draaimolen.

Wees er op tijd bij als je alles wilt beleven anders kom je tijd te kort! Kinderstad duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Kindercollege

Voorafgaand aan de vele festiviteiten worden de nieuwe kinderburgemeester Maaike de Wit en de 2 kinderwethouders Daimi Huibregtse en Nine van Schaik geïnstalleerd in het stadhuis aan de Grote Markt.

Meer info over nog meer leuks tijdens Goes Kinderstad: alle attracties en workshops staan vanaf zaterdag 4 september op goesisgoes.nl/kinderstad

Foto: wethouder Joost de Goffau met links het Kindercollege 2020, rechts het aanstaande Kindercollege (Hans Colijn, Streekomroep de Bevelanden)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden