Het weer in Zeeland voor dit weekend: zaterdag wordt een prachtige herfstdag, doordat het in de avond en nacht nu steeds verder gaat afkoelen, hebben we in de ochtend te maken met mist. Wanneer de mist optrekt wordt het zaterdag zonnig. Zondag begint met mist, waarna de zon doorkomt. Tegen het eind van de middag neemt de bewolking toe en is er lokaal kans op een kleine bui. Het wordt allebei de dagen 18 graden.

Zaterdag wordt een prachtige herfstdag, doordat het in de avond en nacht nu steeds verder gaat afkoelen, hebben we in de ochtend te maken met mist. De minimumtemperatuur hangt zaterdag rond de 6 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak. Wanneer de mist optrekt wordt het zaterdag zonnig en een prachtige dag om erop uit te trekken of nog een terrasje te pakken.

Zondag begint met mist, waarna de zon doorkomt. De minimumtemperatuur hangt rond de vier graden. Oppassen met vorstgevoelige planten!  De wind draait naar het noordwesten en is zwak. Tegen het eind van de middag neemt de bewolking toe en is er lokaal kans op een kleine bui. Het wordt allebei de dagen ongeveer 18 graden.

Zaterdag komt de zon op om 7:59 en gaat onder om 19:03 uur.
Zondag komt de zon op om 8:01 uur en gaat onder om 19:01 uur.

 

Foto door Bart Kerste, Oostburg Sophiapolder

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden