Jubileumfeest Kapelle met onder meer Emma Heesters

KAPELLE – Een feest voor alle inwoners van de gemeente Kapelle. Geplaagd door coronamaatregelen gaat het er dan toch echt van komen; zaterdag 16 juli in de jachthaven van Wemeldinge.

De feestavond die ter ere van het het 50-jarig bestaan van de gemeente gehouden zal worden werd tot tweemaal toe afgelast. Oorspronkelijk zou de feestavond in 2020 plaats vinden, het jaar waarin de gemeente Kapelle na de gemeentelijke herindeling van 1970 precies 50 jaar zou bestaan. Corona gooide, evenals bij veel andere evenementen, roet in het eten.

Line-up

De feestavond is gevuld met diverse artiesten, waaronder een aantal bekende namen. Onder andere Emma Heesters (foto), Lee Towers en Q-Music The (Foute) Party staan op het podium. Maar ook Albertina, Alwin en DJ Amyntas treden op. De line-up is terug te vinden via www.kapelle.nl/feestavond.

Aanmelden

Via www.kapelle.nl/feestavond kunt u zich gratis aanmelden voor de feestavond. Daarna ontvangt u een toegangsbewijs met praktische informatie over het feest. Dit toegangsbewijs toont u bij de entree.

50 jaar Kapelle; zaterdag 16 juli aanvang 17.00 uur in de jachthaven van Wemeldinge.

Archieffoto: Emma Heesters (© Streekomroep de Bevelanden, Hans Colijn)

 

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden