Kapelle Cultureel opent nieuwe seizoen met Schots-Ierse folk

KAPELLE – Kapelle Cultureel opent het nieuwe podiumseizoen zaterdag 25 september met Schots-Ierse folk van Ogham in De Vroone.

Zo maar toevallig een pub binnenlopen in Ullapool, aan de westkust van Schotland. En dan wordt daar spontaan gezongen, zonder begeleiding, men tikt mee op de tafels. Eén van de mensen van het eerste Ogham-uur raakt op deze manier in de ban van Keltische folk.

Ook andere muzikanten worden enthousiast en het resultaat is een band die al jarenlang podia bezoekt in binnen- en buitenland en zo weer op hun beurt anderen enthousiast weet te krijgen voor hun muziek.

Het afgelopen jaar heeft Ogham alles behalve stilgezeten. In een deels vernieuwde samenstelling hebben de zeven kleurrijke muzikanten, die samen wel dertig instrumenten bespelen, volop gewerkt aan nieuw materiaal. En natuurlijk staan ook de klassiekers uit de Schotse en Ierse muziek, de minder bekende juweeltjes en de vele eigen succesnummers nog steeds op het programma. Dit alles wordt gebracht in open dialoog met het publiek en met een hoop plezier dat van het podium af spat. Een feest voor het oor en het oog, zoals jullie van Ogham gewend zijn.

Ogham met Schots-Ierse folk;

Zaterdag 25 september
Aanvang 20:00 uur
De Vroone, Kapelle
Entree: € 17,50 is incl. een drankje
Tickets en info: www.kapellecultureel.nl

Meer info over Ogham vindt je hier

Foto: Ogham (Kapelle Cultureel)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden