Kapelle Leeft: hét online platform voor sport, cultuur en jongerenwerk

KAPELLE –  De sprotclubs en jeugdorganisaties in Kapelle maken een vernieuwingsslag. Het bestaande ‘Jong Kapelle’ gaat verder onder een nieuwe naam: ‘Kapelle Leeft’. Dit is een initiatief vanuit het Kapels Sportakkoord en is een samenwerking tussen de gemeente Kapelle en de verschillende verenigingen. Hierbij hoort ook een nieuwe website, www.kapelleleeft.nl. Deze gaat woensdag 18 augustus online, om 12.00 uur exact.

door: Han Verbeem

“Vanuit het Kapels Sportakkoord is de wens ontstaan om een gezamenlijk platform te ontwikkelen”, zo laat wethouder Jon Herselmans weten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een website waar vanalles te vinden is: sport, cultuur, jongerenwerk, de dagarrangementen en informatie over de kinderburgemeester. “Het doel is het complete aanbod van sport en cultuur in de gemeente Kapelle te promoten en een overzicht van alle activiteiten te geven.” De besturen van sport- en cultuurverenigingen beschikken over een eigen inlogmogelijkheid, waarmee zij informatie over de vereniging kunnen publiceren en agenda items kunnen toevoegen.

Breed aanbod

“Met de nieuwe website hopen we dat onze inwoners snel en gemakkelijk hun weg weten te vinden naar de lokale verenigingen binnen onze gemeente”, aldus Herselman. “Het mooie aan deze website is dat de verenigingen zelf hun informatie en activiteiten kunnen delen, waardoor we een breed aanbod kunnen uitlichten.” (Foto: Pixabay)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden