Kapelle onderzoekt verwachtingspatroon 65+-ers

KAPELLE – Roy Remijn, student ‘Sportkunde’ aan de Hogeschool Zeeland en stagiair bij de gemeente Kapelle is een onderzoek gestart naar het verwachtingspatroon van 65+-ers van sport-, en bewegingsactiviteiten.

Roy wil graag iets betkenen voor de inqoners van de gemeente Kapelle. Daarom houdt hij zich tijdens zijn stageperiode bezig met het beweegaanbod voor alle 65-plussers in Kapelle. Voor deze doelgroep voert hij een onderzoek uit naar de verwachtingen van sport- en bewegingsactiviteiten. Hij hoopt dat veel mensen meewerken aan dit onderzoek. 

Meewerken aan het onderzoek

Op de website van Kapelle staat een enquête met 30 vragen/stellingen over dit onderwerp. Inwoners kunnen deze enquête geheel anoniem invullen. De resultaten gebruikt Roy om het sport- en bewegingsaanbod in Kapelle zo effectief en efficiënt mogelijk vorm te geven.

Bent of kent u iemand in de doelgroep van 65-plus? En vindt u het belangrijk dat het sport- en bewegingsaanbod aansluit op de lokale wensen? Vul dan de enquête in of breng deze onder de aandacht bij iemand van de doelgroep. De enquête en overige informatie is te vinden op www.kapelle.nl/onderzoek65plussers.

Foto: Pixabay

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden