Man twee keer in één nacht betrapt voor rijden onder invloed

KRABBENDIJKE/KRUININGEN – De politie heeft vannacht dezelfde man twee keer aangehouden voor rijden onder invloed. Eerst tegen middernacht bij Krabbendijke, waar hij zijn rijbewijs moest inleveren omdat hij vier keer de toegestane hoeveelheid had gedronken. Ruim drie uur later werd de man weer betrapt, in de buurt van de Kruiningen.

 

De politie kreeg rond 23.45 uur een melding van rijden onder invloed. De bestuurder reed in een rode personenauto, voorzien van Belgisch kenteken. Ongeveer drie kwartier later kwamen agenten de man tegen in Krabbendijke. De 46-jarige Belg werd meegenomen naar het bureau. Bij die ademanalyse blies de man ruim vier keer de toegestane hoeveelheid.

Opnieuw melding

Zijn rijbewijs werd afgenomen en de politie maakte een proces-verbaal op. Rond 03.10 uur kreeg de politie opnieuw een melding van rijden onder invloed van alcohol over dezelfde rode auto. Toen agenten de auto rond 03.35 uur bij Kruiningen stopten, bleek het om dezelfde bestuurder te gaan. Dit keer blies hij iets langer, maar nog altijd te veel.

Om te voorkomen dat hij nogmaals in de auto zou stappen, is zijn auto in beslag genomen.

Dit is een bericht van Omroep Zeeland. Foto: Politie Basisteam Oosterscheldebekken.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden