‘Music & Murals’ in Goes met Racoon

Goes – Studio Giftig maakt mural op de achtergevel van Podium ’t Beest in Goes, geinspireerd op Racoon. Het street-art duo van Studio Giftig gaat met hun project Music & Murals door het land, waarbij zij in diverse steden een muurschildering maken. In iedere stad wordt deze schildering gebaseerd op een lied van een bekende Nederlandse muzikant welke is verbonden aan de betreffende stad.

 

Nadat het project vorige week startte met de eerste muurschildering (of wel mural) in samenwerking met de artiest Spinvis, is het nu de beurt aan Goes, waar Studio Giftig een werk zal maken gebaseerd op een nummer van natuurlijk: Racoon!

Aan de achterzijde van Podium ‘t Beest zal in de komende twee weken op een muur van 27×6 meter door het duo worden gewerkt aan de schildering.

Over twee weken zal de mural onthuld worden, waarna ook een webisode online komt. Hierin wordt het hele proces rondom de samenwerking van Racoon en Studio Giftig in beeld gebracht. Deze aflevering en meer procesbeelden zijn ook te volgen op de social-media kanalen van Studio Giftig.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden