Nieuwe namen voor muziekfestival Popmonument Goes: Blackbird, Nana Adjoa en meer

GOES – PopMonument, het reizende festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, heeft nieuwe namen gepresenteerd voor het programma in Goes. Ook zijn de monumenten bekend waar de optredens plaats gaan vinden: o.a. Maria Magdalena Kerk, Slot Oostende en Grote Kerk doen mee.

door: Podium ’t Beest

Op zaterdagavond 15 april presenteert PopMonument in samenwerking met Podium ’t Beest en Erfgoed Zeeland vanaf 20:00 uur een breed programma met optredens, kunst en muziek door het centrum van de stad.

Nieuw op het programma

Blackbird, de populaire singersongwriter bekend van o.a. hitsingles Lost In The Middle’ & ‘Tell Your Mama’, is één van de headliners van het festival. NederlandsGhanese artiest Nana Adjoa bracht in 2020 haar debuut Big Dreaming Ants uit waarmee ze nationaal én internationaal veel indruk maakte. Dunya Heijt, ook wel bekend als de Woordstuntelaar, maakt voor PopMonument Goes een unieke spoken word voordracht. All dogs go to heaven brengt met zijn wortels in de punkscene rauwe
akoestische emoindiefolkliedjes. Eerder werden o.a. WIES en Paceshifters bekendgemaakt.

Deze monumenten in Goes doen mee

PopMonument is geen PopMonument zonder de mooiste monumenten van de stad. Van de grootste monumenten van de stad tot bijzondere stadskelders en cafés. In Goes vinden op zaterdag 15 april de optredens plaats in: Maria Magdalena Kerk, Slot Oostende, Grote Kerk, Meneer Nilsson, De Kelder en Podium ’t Beest. De laatste namen van het programma verschijnen binnenkort. Dan wordt ook het blokkenschema bekend in welk monument de artiesten optreden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor PopMonument is gestart via www.popmonument.nl. Voor PopMonument koop je één kaartje waarmee je toegang hebt tot alle concerten in alle monumenten. Vanwege de beperkte capaciteit van de locaties zijn er slechts 400 kaarten beschikbaar.

 

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden