Nieuwe single Dax Hovius komt 8 juli uit

KAPELLE – Dax Hovius levert 8 juli een nieuw nummer af getiteld ‘Rebels On The Run, geschreven met Niels Geusebroek. De zanger en gitarist uit Kapelle is een samenwerkingsverband aangegaan met koptelefoonmerk Gerrard Street die het nummer gaan gebruiken voor hun marketingcampagne.

Dax maakt al van kleins af aan muziek en Elvis Presley heeft een grote rol gespeeld in zijn liefde voor muziek. Billy Idol, Chuck Berry en Danny Vera inspireren Dax. Zijn muziekstyle is Pop/Rock met een vleugje jaren 80. In 2020 won de toen 15-jarige Dax The Voice Kids in team Sanne (Miss Montreal). Sindsdien heeft hij nog maar een doel voor ogen, zijn passie voor muziek delen met de rest van de wereld.

Geboren met een artiestennaam maakt hem een echte artiest! Op zijn 16e besloot hij te verhuizen naar Utrecht om zijn passie voor muziek verder te ontwikkelen aan de Herman Brood Academie, waar hij nu nog studeert.

Met zijn zware stem en ruwe benadering in zijn nummers is zijn muziek het beste te vergelijken met zangers als Danny Vera, The Editors en Billy Idol. Hij staat aan het begin van zijn carrière en Dax gelooft: Any road can take you there!

Vanaf 8 juli is zijn nummer te beluisteren op 105 SOB FM Streekomroep de Bevelanden, alle bekende streamingsdiensten en zijn videoclip te zien op YouTube: Dax Hovius

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden