Nieuwe stap voor directeur Marja Noordhoek van SMWO

GOES – Na negen jaar directeur te zijn geweest bij Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) slaat directeur Marja Noordhoek een nieuwe weg in. Noordhoek wordt directeur ‘Gezond en Veilig opgroeien’ bij de Dienst Gezondheid en Jeugd in Zuid-Holland. Zij wordt hier mede verantwoordelijk voor Veilig Thuis en de Inkoop van Jeugdzorg.

“Ik kijk met veel plezier en trots terug op de afgelopen jaren, waarin ik veel heb geleerd en een bijdrage heb mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van SMWO. Een professionele, moderne en innovatieve organisatie waar onze medewerkers en vrijwilligers zich met bevlogenheid inzetten. Juist tijdens de coronacrisis is de toegevoegde waarde van sociaal werk nog duidelijker zichtbaar geworden. Ik heb altijd met veel plezier in Zeeland (samen)gewerkt”, aldus Noordhoek.

De procedure voor opvolging wordt momenteel opgestart. Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) is een brede welzijnsinstelling die diensten levert op het gebied van welzijn, sport en bewegen, maatschappelijk werk en (onafhankelijke) cliëntondersteuning. 

Marja Noordhoek is nog tot eind maart verbonden aan SMWO als directeur.

Foto: © Mary Remijnse 

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden