Nieuwe toeristische folder Yerseke en Reimerswaal

Tourist Shop Yerseke verzorgt per 1 januari jl. de toeristische informatie voor Yerseke en de gemeente Reimerswaal. Sinds eind april is de shop, gevestigd aan Kerkplein 14 te Yerseke, ook weer fysiek open voor toeristen. Lennert Steketee van Tourist Shop Yerseke heeft een nieuw uitklapbare toeristisch folder gemaakt mede met behulp van een financiƫle bijdrage van de gemeente Reimerswaal.

Maandag 14 juni om 14.00 uur werd officieel een exemplaar van de nieuwe toeristische folder overhandigd aan wethouder Kees Verburg door Lennert Steketee van Tourist Shop Yerseke.

Achtergrond

De gemeente Reimerswaal hecht veel waarde aan de toeristische promotie van Yerseke en de gemeente. Hierbij staat gastvrijheid voor zowel de toerist als de bezoeker voorop.
Met toegankelijke toeristische informatie zowel digitaal als fysiek via de Tourist Shop Yerseke. De nieuwe toeristische folder is hierop een mooie aanvulling en geeft een goed overzicht van de toeristische activiteiten in Yerseke en de gemeente Reimerswaal.
De toeristische folder wordt verspreid onder de bedrijven in de folder, campings en hotels in Reimerswaal en Wemeldinge, tankstations en toeristenpunten in Zeeland.

Meer informatie

touristshopyerseke.nl

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden