Advertentie
Advertentie

112 nieuws

de gestrande vrachtwagen

Vrachtwagen in sloot bij 's-Heerenhoek

26 april, 2024

Een vrachtwagen is vrijdagmorgen in een sloot terecht gekomen naast de Nassauweg bij 's-Heerenhoek. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen.

ongeluk op de Torendijk bij Kortgene

Ernstig gewonde bij ongeluk Kortgene

25 april, 2024

Een persoon is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Torendijk bij Kortgene. Door nog onbekende oorzaak was een personenauto tegen een boom aangereden.

hybride auto in vlammen opgegaan
112 nieuws Goes

Hybride auto volledig uitgebrand

25 april, 2024

Meerdere brandweerlieden zijn woensdag op donderdagnacht met spoed opgeroepen voor een autobrand in 's-Heer Arendskerke. Door nog onbekende oorzaak had een hybride auto vlam gevat.

Archief: politie doet onderzoek na woningoverval Ravenlijn de Grenadier in Goes
112 nieuws Goes

Verdachte woningoverval Goes langer vast

24 april, 2024

De verdachte van de gewapende woningoverval in Goes blijft langer vastzitten. Op 23 juni 2023 werd een woning aan de Ravelijn de Grenadier in Goes overvallen. Hierbij zijn onder andere een Rolex-horloge en zeven armbanden buit gemaakt. De twee bewoners van de woning raakten gewond.

dodelijk ongeval bij Heinkenszand
112 nieuws Borsele

Dode bij ongeval Heinkenszand

16 april, 2024

Dinsdagmorgen is een persoon om het leven gekomen bij een verkeersongeluk bij Heinkenszand. Een personenauto botste frontaal met een lijnbus. De oorzaak van het ongeluk is vermoedelijk een onwelwording.

de auto landde op een andere auto
112 nieuws Reimerswaal

Auto crasht in Yerseke en landt op andere auto

12 april, 2024

Een personenauto is vrijdagmiddag gecrasht op een 'Amsterdammertje' en vervolgens over de kop geslagen en op een stilstaande auto terecht gekomen. Meerdere personen zijn door ambulancemedewerkers onderzocht.

ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd
112 nieuws Goes

Bestuurder bestelbus aangehouden na aanrijding

12 april, 2024

De politie heeft vrijdagmiddag de chauffeur van een bestelbus aangehouden na een aanrijding met een fietser in Goes. Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol.

Fietser met spoed naar ziekenhuis na ongeluk bij Biezelinge
112 nieuws Kapelle

Fietser met spoed naar ziekenhuis na ongeluk bij Biezelinge

10 april, 2024

Een 52-jarige fietser is woensdagmorgen met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op de kruising De Klinker - Oude Rijksweg aangereden was. Het ongeluk gebeurde omstreeks 07.00 uur.

treinverkeer Goes - Middelburg gestremd
112 nieuws Goes

Treinverkeer Goes - Middelburg gestremd

5 april, 2024

Als gevolg van een ongeluk op het spoor bij 's-Heer Arendskerke is treinverkeer vrijdagmorgen tussen Goes en Middelburg niet mogelijk. De NS zet op het traject stopbussen in om reizigers te vervoeren.

betrokken voertuigen worden getakeld
112 nieuws N256

Kop-staartbotsing zorgt voor lange file bij Wilhelminadorp

2 april, 2024

Een kop-staartbotsing heeft dinsdagmiddag op de N256 voor de nodige verkeershinder gezorgd. Omstreeks 14.15 uur botsten drie auto's op elkaar vlakbij de kruising met de Langeweg.