Opnieuw mural in Goes onthuld

GOES – Donderdagmorgen heeft burgemeester Margo Mulder van Goes opnieuw een zogeheten mural onthuld. Het betreft een muurschildering in de Keizerstraat, vlakbij de Goese stadshaven. De muurschildering laat in beeld de geschiedenis zien van Goes als bierstad, lang geleden toen bier nog met paard en wagen vervoerd werd.

De muurschildering is een kadootje aan Goes van het in de Keizerstraat gevestigde Naem BV, een dienstverlener op het gebied van naamcreatie, merkdesign en strategie voor ondernemers, organisaties, overheden en multinationals. Zij hebben de welbekende Goese kunstenaar Barre Verkerke van BVK Paintworks gevraagd de mural te verwezenlijken. Verkerke’s naam staat onder murals door heel Nederland. Onlangs leverde hij en zijn team nog een mural op in Noord-Beveland waar een muur van Timmerman Groenvoederdrogerij in Kortgene onder handen werd genomen.

Vorige week werd een mural onthuld op steenworp afstand bij Podium ’t Beest; ‘De held en de lul’ door Studio Giftig naar een nieuwe song van Racoon. Deze mural maakt deel uit van een landelijk project.

Foto: Streekomroep de Bevelanden (Hans Colijn)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden