Pasfoto’s voor online verlengen rijbewijs in Yerseke, Krabbendijke en Kruiningen

KRUININGEN – Wie in de gemeente Reimerswaal zijn of haar rijbewijs wil verlengen, hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te gaan. Sinds deze maand is het ook mogelijk de aanvraag digitaal in te dienen. Daarbij dient de aanvrager een RDW-goedgekeurde pasfoto in te leveren. Daarvoor kan men terecht bij drie adressen: in Yerseke, Krabbendijke en Kruiningen.

door: Han Verbeem

Het online verlengen van een rijbewijs kan via de gemeentelijke website van Reimerswaal. De bijgeleverde pasfoto moet door een RDW-erkende fotograaf zijn gemaakt. Daarvoor kan men terecht bij Foto Delzenne (Nieuwe Kerkstraat 3) in Yerseke en bij de DA-vestigingen in Krabbendijke (Dorpsstraat 61) en in Kruiningen (Hoofdstraat 69).

Ophalen wél op gemeentehuis

Reimerswaal is de eerste gemeente in Zeeland waar men een rijbewijs online kan verlengen. Het ophalen van het rijbewijs moet men in wél naar het gemeentehuis in Kruingen komen, ook bij de online aangevraagde documenten. De online dienstverlening geldt alleen voor het verlengen van een bestaand rijbewijs. Het is overigegens geen verplichting om een rijbewijs online te verlengen, zo laat een gemeentewoordvoerder weten: het blijft mogelijk om aanvragen bij de balie van het gemeentehuis in te dienen. (Foto: Pixabay)

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden