Politie zoekt getuigen ongeluk Kruiningen

Kruiningen – De politie is op zoek naar getuigen die zaterdagavond omstreeks 23.00 uur een ongeluk hebben zien gebeuren op de Meidam waarbij een witte Mercedes betrokken is. De bestuurder van deze auto is nadat hij een fietser aangereden had, doorgereden.

 

Het slachtoffer, een 45-jarige man uit Kruiningen, reed met twee andere fietsers over de Hoofdstraat. De onbekende bestuurder kwam uit de Korteviele en reed richting de Meidam. Hij raakte vermoedelijk de fiets en het slachtoffer werd gelanceerd. Hij viel op de grond en de fiets lag in drie stukken. Het slachtoffer stond weer op. Een van de fietsers zag een witte Mercedes die wegreed, vermoedelijk een CLA model. Dit is een sportief model. De politie zoekt de bestuurder van deze personenauto.

 

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen met 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2021-173707.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden