Toegang jubileumfeest Kapelle alleen na reservering

KAPELLE – Kapelle viert 11 september feest! Met een groots festijn bij de jachthaven van Wemeldinge viert de gemeente het 50-jarig bestaan. De festiviteiten zijn gratis maar bezoekers moeten zich wél vooraf aanmelden. Dat tot 9 september.

door: Han Verbeem

Wie het feestterrein opkomt, moet bij de toegangscontrole bovendien een geldige coronatoegangsbewijs zien, zo laat een gemeentewoordvoerster weten. “Het vooraf aanmelden en de toegangscontrole zijn nodig door de coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid.”

Aanmelden via site

Aanmelden kan met het digitale formulier op www.kapelle.nl/50jaar. “Na het aanmelden ontvangt u een email van uw aanmelding. Deze e-mail laat u samen met uw identiteitsbewijs en uw coronatoegangsbewijs zien bij de toegangscontrole.” Wie niet over internet beschikt, kan zich voor het feest inschrijven bij de receptie in het gemeentehuis.

Coronatoegangsbewijs

Bij de ingang van het feest wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs via de CoronaCheckapp. Het coronatoegangsbewijs kan zijn:

• een negatieve testuitslag;
• een vaccinatiebewijs of;
• een bewijs dat u hersteld bent van corona.

Kinderen tot 13 jaar

Kinderen die op 11 september onder de 13 jaar zijn, hebben geen coronatoegangsbewijs nodig. “Maar zorg er wel voor dat u ze aanmeldt via het digitale formulier”, aldus de woordvoerder. (Foto: Omroep Zeeland)

 Meer informatie over het coronatoegangsbewijs staat op www.rijksoverheid.nl. Heeft u geen mobiele telefoon waarop u de QR-code van het coronatoegangsbewijs kan laten zien? Zorg dan dat u van tevoren een papieren coronabewijs aanvraagt. U kunt deze aanvragen via www.coronacheck.nl/print

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden