Update; dodelijke schietpartij Goes

GOES – De Forensische Opsporing heeft vrijdagmiddag sporenonderzoek verricht in een woning in Goes. Vermoedelijk speelt het huis een rol in de schietpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag gebeurde.

Medewerkers van de Forensische Opsporing meldden zich om 12.00 uur bij een woning aan de Willem Zelleweg in Goes-Zuid.ig.

Waar de politie op dat moment naar zocht is nog niet bekend. Vermoedelijk speelt de woning een rol in de schietpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond op het Geldeloozepad in Goes.

Het slachtoffer is een 24-jarige man uit Goes. Hij werd neergeschoten bij het Geldeloozepad en overleed later in het ziekenhuis. 

Het slachtoffer kwam volgens de politie rond 22.40 uur aan bij het ziekenhuis en bleek zwaargewond te zijn. Medische hulp mocht niet baten. Kort na zijn aankomst bij het ziekenhuis overleed de 24-jarige Goesenaar.

Drie mannen zijn als getuigen meegenomen vanaf het parkeerterrein bij de Huisartsenpost in Goes naar het politiebureau. Daar zijn zij gehoord. Twee auto’s die op het terrein bij het ziekenhuis stonden, zijn in beslag genomen en afgevoerd door een bergingsbedrijf. Volgens de politie zijn er nog geen aanhoudingen gedaan. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgezet om de zaak te onderzoeken.

Foto: ©HVZeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden