Advertentie
Het Paard van Troje
Advertentie
Het Kantoor huren Goes
Ira von Harras voorzitter Podium 't Beest

IRA VON HARRAS NIEUWE VOORZITTER PODIUM 'T BEEST

7 juni, 2023

Ira von Harras is met ingang van 1 juni de nieuwe bestuursvoorzitter van het Goese cultuurpodium 't Beest. Von Harras, in het dagelijks leven directeur van de Zeeuwse Milieufederatie, heeft een lange geschiedenis met het podium aan de Beestenmarkt.

Grote of Maria Magdalenakerk Goes

ZOMERCONCERTEN OP CARILLON GROTE OF MARIA MAGDALENAKERK

7 juni, 2023

De hele maand juni wordt een reeks zomerconcerten gehouden waarbij stadsbeiaardier Rien Donkersloot en gastbeiaardiers het carillon bespelen van de Grote of Maria Magdalenakerk.

waakzaam & dienstbaar politie
112 nieuws Reimerswaal

MAN AANGEHOUDEN NA VERNIELINGEN TREINSTATION

6 juni, 2023

Agenten hebben dinsdagmiddag een man aangehouden bij het station Kruiningen-Yerseke nadat hij volgens getuigen een ruit vernield had.

waakzaam en dienstbaar
112 nieuws Kapelle

17-JARIGE VALT DOOR DE MAND BIJ VERKEERSCONTROLE

5 juni, 2023

Bij een verkeerscontrole ter hoogte van de Vierwegen bij Kapelle heeft de politie zondag op maandag een 17-jarige betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

vernielde gymattributen
Kapelle vandalisme

WARE RAVAGE DOOR VANDALEN IN KAPELLE

3 juni, 2023

De schade loopt in de tienduizenden euros; kapotte ruiten, compleet vernielde gymtoestellen, poging tot brandstichting en waterschade. Dat is de voorlopige balans die is opgemaakt van de schade die de afgelopen tijd is aangericht in gymzaal Molenvaete in de gemeente Kapelle.

Indonesische middag
Goes cultuur

INDONESISCHE CULTUURMIDDAG GOES-WEST

3 juni, 2023

Wijkvereniging Goes-West organiseert zaterdag 24 juni een Indonesische cultuurmiddag in wijkgebouw de Westkant. Iedereen kan meedoen. Workshops en toegang zijn gratis.

onder-water-creatie
kunst

JULIETTE DIEUDONNE EXPOSEERT IN GOES

3 juni, 2023

De uit Terneuzen afkomstige kunstenaar Juliette Dieudonné exposeert tot en met 30 juni haar sculpturale keramische creaties in de publieksruimte van het Stadskantoor in Goes.

waakzaam & dienstbaar politie
Noord-Beveland Kortgene

POLITIE VORDERT RIJBEWIJZEN NA VERKEERSRUZIE

2 juni, 2023

Een 28-jarige man uit Kortgene en een 33-jarige man uit Rotterdam hebben beiden hun rijbewijs in mogen leveren na een verkeersruzie donderdagmiddag op de A17 bij Oud-Gastel.

brand in Oudelande
112 nieuws Borsele

EIGENAAR AFGEBRANDE SCHUUR GEEN VERDACHTE MEER

2 juni, 2023

De politie heeft laten weten dat de 51-jarige man die na de brand in Oudelande aangehouden werd op verdenking van brandstichting, geen verdachte meer is.

burgemeester Loes Meeuwisse en Mien de Haze
Noord-Beveland Kamperland

Vierhonderd witte anjers in Kamperland bloeien in aanloop naar Veteranendag

1 juni, 2023

In aanloop naar de Nederlandse Veteranendag op zaterdag 24 juni zijn er in Kamperland witte anjers geplant rondom het oorlogsmonument. Het was een speciaal verzoek in de gemeenteraad van raadslid Johan Sandee en daar is gehoor aan gegeven.