Boosterprik zonder afspraak

GOES – Vanaf maandag 10 januari is het mogelijk om bij de Zeeuwse priklocaties in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee een boosterprik te halen, zonder afspraak vooraf.

De boostervaccinatie is voor iedereen vanaf 18 jaar. Je kunt de boostervaccinatie krijgen 3 maanden na je laatste COVID-19 vaccinatie of wanneer je besmet bent geweest met corona.

Capaciteit benutten

Om ervoor te zorgen dat alle Zeeuwen vanaf 18 jaar en ouder medio januari voorzien kunnen zijn van een boostervaccinatie is de capaciteit de laatste maanden enorm uitgebreid. Omdat die capaciteit op sommige locaties niet volledig benut wordt is het mogelijk om vanaf 10 januari zonder afspraak te vaccineren. Dit kan in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee van 09.00 tot 17.00 uur. Wie liever toch voor alle zekerheid een afspraak wil maken kan dit ook doen via de website van de GGD. Klik hier voor actuele informatie over de vaccinatielocaties in Zeeland.

Overige vaccinatielocaties

Voor de overige vaccinaties in Zeeland (Domburg, Tholen en Terneuzen) geldt dat er nog steeds een afspraak gemaakt dient te worden. Een afspraak maken kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl

Foto: Pixabay

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden