Dodelijk ongeluk Oost-Westweg Kamperland

KAMPERLAND – Het ongeluk vanochtend op de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland heeft een leven geëist. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.

Tussen De Banjaard en Kamperland kwamen rond 07.25 uur een betonvrachtwagen en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Er ontstond een flinke ravage en de inzittende van de personenauto raakte zwaargewond. Na de melding werden al snel ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet van het traumateam werd geannuleerd toen bleek dat de automobilist reeds was overleden. Politieagenten hebben na vaststelling van de identiteit van het slachtoffer de familie geinformeerd.

De chauffeur van de vrachtwagen wordt opgevangen en mag een verklaring afleggen op het bureau. De N255 is ter plekke afgesloten vanwege sporenonderzoek. De politie zegt dat het onderzoek naar de toedracht nog uren in beslag zal nemen en dat weggebruikers rekening moeten houden met een langere reistijd. De Provincie Zeeland meldt intussen dat de weg nog tot zeker 15.00 uur dicht zal zijn. Verkeer wordt omgeleid via de Jacobadijk, Polderseweg, Brededijk.

Foto: © HV Zeeland

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden