Eindeloos Eiland Festival maakt lineup compleet

KORTGENE – 17, 18 en 19 juni wordt het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gehouden. Het festival werd voor het eerst in 2015 georganiseerd en gepresenteerd als ‘Het mooiste festival van Zeeland. Wees gewoon jezelf, samen met de natuur’.

Dat men zich weet te onderscheiden van andere festivals was voor de komst van corona al doorgedrongen tot zelfs ver buitne Noord-Beveland. Eindeloos genieten van een mix van muziek, bijzondere voorstellingen, kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen en lekker en eerlijk eten en drinken. EEF staat voor kwaliteit!

Lineup

Met een laatste worp is de lineup voor het Eindeloos Eiland Festival 2022 compleet. Aan de eerder bekend gemaakte artiesten (waaronder Alex Roeka, Maaike Ouboter en Broeder Dieleman) zijn voorafgaand aan Pinksteren nog enkele namen toegevoegd: Tapdance & Fiddle Adventures, Ginsonic, Winson Blue, 7 Generations en de festivalafsluiter Convoi Exceptional.

Erg trots is het festival dit jaar op de diversiteit in het programma, zo zijn er steeds meer vrouwen op de grote spots te vinden (Frazey Ford, Janne Schra, Meskerem Mees, Vanwyck) en is er een steeds groter wordend muziek- én theaterprogramma te vinden.

Locatie

EEF vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie: De Vliethoeve aan de Galgendijk in Kortgene. De Vliethoeve is een een voorname hoeve, in een eeuwenoud gebied, wat na veel verbouwingen gebruikt wordt voor maatschappelijke invullingen. Achter de gebouwen van De Vliethoeve ligt een groen paradijs wat 17, 18 en 19 juni omgedoopt wordt tot het EEF Festivalterrein.

Meer informatie op eeffestival.nl

Foto: EEF-2022

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden