Eindeloos Eiland Festival op 24, 25 en 26 september: kleinschaliger, verrassender, intiemer

WISSENKERKE – Het laatste weekeinde van september staat in Noord-Beveland in het teken van Eindeloos Eiland Festival. Het driedaagse festival bij Wissenkerke is kleinschaliger van opzet, aldus organisator José de Koning, maar zeker zo bijzonder en ook op een andere dan de gebruikelijke locatie. Gekozen is voor Hofstede ’s-Gravenhoek met omliggend natuurlijk terrein aan de Emelissedijk 20 op Noord-Beveland. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.eeffestival.nl.

“Het belooft weer een mooi feestje te worden”, zo verwacht De Koning. “De optredens worden door de kleinschalige opzet nóg intiemer en verrassender.”

Podia dans en muziek

Zoals gebruikelijk zijn op het festivalterrein diverse podia voor zowel muziek, dans, poëzie, beeldend werk en film. Ook jong talent, waaronder de deelnemers aan het Popaanzee project PopSport krijgen een podium, evenals deelnemers aan de Kunstbende. 

Optredens

Optredens zijn er van de band Ninalynn, The Lasses,  singer-songwriters Alexandra Alden (Malta), Jerry Joseph en Vanessa Peters (beide VS), YVI, Windon Blue,  folkgroep Merrow, sopraan Klaartje van Veldhoven en muzikanten met de ‘mini opera’ de Cantate Burlesque van J.S. Bach, Iris Penning, Avonturier en schrijfster Arita Baaijens, en Tineke Schoemaker en John LaPorte van de band Barrelhouse.  

Voor de jeugd

Op zaterdag en zondag zijn er ook activiteiten en optredens voor kinderen. Daaronder de groep Animoso met de voorstelling ‘Peertje‘ met muziek uit de Peer Gynt-suite van Edvard Grieg. Verder is er een samenwerking met Kunstspoor, de Maerlant Poezieprijs 2021 en komen er een aantal beelden uit de expositie ‘Dijken van Wijven’.

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden