Geef je op voor de Polderfair 2023

GOES – Zaterdag 21 januari 2023 wordt er weer een gezellige Polderfair georganiseerd in wijkcentrum de Spinne in de Goese Polder. Bij uitstek hét moment voor bewoners, organisaties en verenigingen om zich te presenteren aan de bewoners in de Goese Polder.

Jaarlijks komen ongeveer 300 bewoners uit de Goese wijk naar de Polderfair om kennis te maken met organisaties, vrijwilligersverenigingen, bedrijven, etc. die werkzaam zijn in, of voor, de Goese Polder. Initiatieven die niet afkomstig zijn uit deze wijk, mogen ook zichzelf komen presenteren, mits zij interessant zijn voor de bewoners van de Goese Polder.

Informatietafels

Voor de deelnemende organisaties worden informatietafels beschikbaar gesteld in de foyer van het wijkcentrum. Ook is het mogelijk om er als bewoner of organisatie; een activiteit, optreden of workshop te organiseren. Deelname voor de non-profit organisaties zijn gratis, voor commerciële initiatieven wordt een kleine bijdrage van 15 euro gevraagd.

Aanmelden

Kortom wil jij als bewoner, organisatie, vereniging of bedrijf jouw activiteiten in de Goese Polder meer bekendheid geven? Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je met anderen in contact komen? Meld je dan aan als deelnemer van de Polderfair 2023!

Aanmelden kan t/m 12 december 2022 bij Matijs Gerrits van SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio): m.gerrits@smwo.nl

Dit is een bijdrage van SMWO

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden