Heb je de Delta Ride for the Roses gemist? Deze zomer kun je meedoen aan de Individual Ride. Kijk op go-rtv.nl.

Het idee ontstond tijdens corona toen de Ride for the Roses in Zeeland niet door kon gaan: de Delta Individual Ride. Op eigen gelegeneid legde je de route van de Ride af op een zelf gekozen moment. Dat bleek zo succesvol te zijn, dat de organisatie deze Individual Ride opnieuw organiseert deze zomer. 
Toen vorig jaar de Delta Ride for the Roses wegens corona moest worden afgelast, is er voor de eerste keer een Delta Individual Ride georganiseerd. Met een opbrengst van 130.000 euro was dat een groot succes. Vandaar dat besloten is om ook in de zomermaanden van dit jaar een Individual Ride te organiseren. Deelnemers die inschrijven voor de Individual Ride ontvangen een Individual Ride pakket thuis met daarin een routekaartje, een startnummer, een Ride for the Roses polsbandje en tal van leuke gadgets.

Bij de reguliere Delta Ride for the Roses, die onlangs werd gehouden brachten de in totaal 5.000 deelnemers bijna 200.000 op voor het KWF. Had je graag mee willen doen, maar kon je toen niet? Dan heb je deze zomer dus alsnog de kans om mee te doen: alleen of samen met je fietsvrienden. Op deze manier draag je je steentje bij aan KWF onderzoek tegen kanker.

De Individual Ride loopt tot 1 oktober en de inschrijfgelden komen volledig ten goede aan het KWF. Inschrijven kan via deltaridefortheroses.nl

De routes van de Individual Ride zijn hetzelfde als van de Ride zoals die in juni 2022 is gehouden (met uitzondering van de 120 km rit vanuit Goes). Je kunt kiezen uit:

Ladies Night Ride in Goes: 15 of 30 km

Ride for the Roses Midden-Zeeland: 25, 50, 80 of 120 km

Kids Ride in Terneuzen:15 of 25 km

Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen: 25, 50, 80 of 120 km

 

 

 

 

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden