Herfsteditie Eindeloos Eiland Festival

WISSENKERKE – De artiesten zijn bevestigd, de kaartverkoop inmiddels gestart! Herfst-EEF komt eraan! De verborgen parel in de Noord-Bevelandse polder met maar liefst 9 podia.

Tot tweemaal toe moest EEF (Eindeloof Eiland Festival) vanwege coronamaatregelen uitgesteld worden. Juist nu, in 2021, had de organisatie voor de zesde editie een programma uitgewerkt wat de vorige edities zou doen verbleken. Het mocht helaas niet doorgaan, althans niet het volledige programma want EEF komt met een herfsteditie. In ietwat afgeslankte vorm en op een andere lokatie kan het festival drie dagen doorgaan met muziek, gedichten, verhalen, toneel en verschillende andere kunstvormen.

Het festival is kleinschalig van opzet en ook op een andere locatie als gebruikelijk. Voor Herfst-EEF is gekozen voor opbouw van de podia op het terrein van Hofstede ’s-Gravenhoek met omliggend natuurlijk terrein aan de Emelissedijk 20 op Noord-Beveland.
In de bekende EEF formule zijn daar weer diverse podia voor zowel muziek, dans, poëzie, beeldend werk en film. Ook jong talent, waaronder de deelnemers aan het Popaanzee project PopSport krijgen een podium, evenals deelnemers aan de Kunstbende.
Optredens zijn er van de band Ninalynn, The Lasses,  singer-songwriters Alexandra Alden (Malta), Jerry Joseph en Vanessa Peters (beide VS), YVI, Windon Blue,  folkgroep Merrow, sopraan Klaartje van Veldhoven en muzikanten met de ‘mini opera’ de Cantate Burlesque van J.S. Bach, Iris Penning, Avonturier en schrijfster Arita Baaijens, en Tineke Schoemaker en John LaPorte van de band Barrelhouse.
Op zaterdag en zondag zijn er ook activiteiten en optredens voor kinderen. Daaronder de groep  Animoso met de voorstelling ‘Peertje‘ met muziek uit de Peer Gynt suite van Edvard Grieg.
Verder is er een samenwerking met Kunstspoor, de Maerlant Poezieprijs 2021 en komen er een aantal beelden uit de expositie van Dijken van Wijven.
Kortom, het beloofd weer een mooi feestje te worden.
Herst-EEF vindt plaats 24 t/m 26 september.
Meer informatie en/of kaarten: https://www.eeffestival.nl/
Foto: EEF
Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden