Illegaal feest bij Rilland beëindigd

RILLAND – Zaterdagmorgen vroeg kwam bij het Politieteam Oosterscheldebekken een melding binnen over een mogelijk illegale house-party in het buitengebied. Eenmaal onderweg naar de vermoedelijke locatie kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen van geluidsoverlast.

 

Ondanks de meldingen over geluidsoverlast en aanwijzingen waar het feest gehouden werd kostte het de politie toch enige tijd en moeite om de juiste locatie te vinden. Een honderdtal personen hadden gehoor gegeven aan een oproep via sociale media om naar een feest te komen in het buitengebied bij Rilland. Het feest was vrijdagavond omstreeks 23.00 uur begonnen.

Op last van de burgemeester is een einde gemaakt aan het feest. De feestende menigte werd te verstaan gegeven dat zij geluidsoverlast veroorzaakten, de openbare orde verstoorden en dat zij niet in het bezit waren van een vergunning om het feest te mogen houden. De meeste feestgangers verlieten zonder problemen het terrein.

Tientallen personen die niet direct op het verzoek van de politie ingingen zijn wél verbaliseerd en kunnen binnenkort een boete op de deurmat verwachten wegens het negeren van een geslotenverklaring.

Foto: Politie Basisteam Oosterscheldebekken  

Deel dit bericht
Streekomroepdebevelanden